Vyhlásenie volieb do Akademického senátu EF UJS

Akademický senát Ekonomickej fakulty Univerzity J. Selyeho vyhlasuje riadne voľby do zamestnaneckej a študentskej časti Akademického senátu Ekonomickej fakulty

V súlade so Zásadami volieb do Akademického senátu EF UJS schválených 03.04.2012 predsedníčka AS EF UJS so súhlasom senátu EF UJS vyhlasuje voľby do zamestnaneckej a študentskej časti Akademického senátu. Voľby sa uskutočnia dňa 27.04.2016 a 28.04.2016.

Harmonogram volieb do AS EF UJS

30.03.2016 – vyhlásenie volieb

20.04.2016 – uzávierka podávania návrhov na kandidátov. Neanonymné návrhy kandidátov z radov zamestnaneckej časti EF UJS môžu predkladať členovia zamestnaneckej časti akademickej obce EF; neanonymné návrhy kandidátov z radov študentskej časti EF UJS môžu predkladať členovia z radov študentskej časti akademickej obce EF.

Súčasťou návrhu sú aj osobné údaje o kandidátovi (meno, priezvisko, tituly, príslušná katedra, e-mailová adresa, v prípade kandidátov za študentskú časť fakulta, ročník, špecializácia, adresa, číslo telefónu alebo e-mailová adresa) a písomný súhlas s kandidatúrou.

Neanonymné návrhy kandidátov akademickej obce predkladajú členovia akademickej obce EF UJS predsedovi volebnej komisie AS EF UJS písomne cez podateľňu najneskôr sedem (7) dní pred dňom konania volieb.

22.04.2016 - zverejnenie volebnej listiny kandidátov

27.04.2016 od 09.00 do 15.00 – realizácia volieb do zamestnaneckej a študentskej časti AS EF UJS v týchto priestoroch: G208 budova Ekononomickej fakulty

28.04.2016 od 09.00-15.00 – realizácia volieb do študentskej časti AS EF UJS v týchto priestoroch: vestibul Konferenčného centra

29.04.2016 – zverejnenie výsledkov volieb