VELUX Scholarship projekt - záverečné podujatie

V dňoch 7. a 8. apríla 2016 sa v Kodani konala záverečná konferencia pri príležitosti ukončenia projektu štipendijného programu VELUX Scholarship financovaného Nadáciou VELUX. Hlavným cieľom projektu bola podpora študentov zo sociálne slabších rodín zo strednej a východnej Európy v rámci ich zapojenia sa do medzinárodnej študentskej moblity a zvýšiť ich šance uplatnenia sa na trhu práce. V rámci celého obdobia realizácie projektu od roku 2012 do roku 2016 boli alokované finančné zdroje v rámci projektu na celkovú podporu 300 študentov z cieľového regiónu. 

Zo strednej a východnej Európy sa do projektu celkovo zapojilo 43 univerzít a vysokých škôl, medzi nimi aj EF Univerzity J. Selyeho.  Celkovo bolo z našej fakulty do projektu od akademického roka 2012/2013 zapojených  25 študentov, z ktorých sa 5 podarilo získať diplom aj IBA Kolding na bakalárskom stupni štúdia.Na záverečnom vyhodnotení sa sumarizovali výsledky, odzneli návrhy na ďalšiu budúcu spoluprácu v rámci novo pripravovaného projektu.

 

Táto webová stránka používa súbory cookie na zlepšenie používateľskej skúsenosti a zabezpečenie svojho efektívneho fungovania. Používaním tohto webu súhlasíte s uchovávaním cookies.