Úspech našich študentov na súťaži "XVI. Esettanulmány Megoldó Verseny"

V dňoch 25.-27. februára sa konala súťaž pod názvom „XVI. Esettanulmány Megoldó Verseny“ zameraný na riešenie prípadových štúdií v meste Veszprém, na ktorej sa reprezentovala aj Ekonomická fakulta Univerzity J. Selyeho. Na súťaži sa zúčastnili štvorčlenné družstvá, ktoré mohli študenti nazvať podľa vlastného uváženia. Členmi v súťažiacej skupine „StressFactory” boli Ádám Páldi, Alexandra Simon a Ádám Dávid Szabó. Štvrtým členom v skupine bol outsider Krisztián Balogh. Súťažiace družstvá dostali za úlohu vyriešenie komplexného prípadového štúdia. Na vyriešenie úlohy mali družstvá celkovo k dispozícii 24 hodín.

Uvedené časové obmedzenie sa zdalo každému na prvý pohľad za prehnané, napokon každí si uvedomil, že na vyriešenie prípadového štúdia je potrebných 24 hodín. Družstvá museli vypracovať podnikateľský plán, ktorý následne museli aj prezentovať. Študenti počas vypracovania podnikateľského plánu uskutočnili finančné, strategické a marketingové analýzy. Záverom každé družstvo predstavilo porote svoj vlastný podnikateľský plán. Členovia družstva „StressFactory“ zažili príjemné prekvapenie pri vyhodnotení. Porota ich činnosť ocenila 3. miestom. Podľa úvah zúčastnených študentov, každý z nich získal zážitky a cenné skúsenosti, ktoré budú môcť si uplatniť v budúcnosti.

 

Táto webová stránka používa súbory cookie na zlepšenie používateľskej skúsenosti a zabezpečenie svojho efektívneho fungovania. Používaním tohto webu súhlasíte s uchovávaním cookies.