Výjazdové stretnutie Maďarskej akadémie vied

Výjazdové stretnutie   "Pracovnej skupiny Non profit a verejný  marketing"  IX. Sekcie Marketingu  Maďarskej Akadémie Vied, ktorej predsedom je profesor  našej Univerzity prof Dr. Józsa László, CSc., sa konalo 18. mája 2017 na Univerzite J. Selyeho. Konferencie sa zúčasnilo dvadsať výskumníkov tejto oblasti z mesta Miskolc, Szeged, Veszprém, Győr a samozrejme z Komárna. Prednášky sa týkali budúcnosti neziskového marketingu, motivácie zahraničných študentov, športového marketingu, typických marketingových modelov štátnej správy a efektivity vzdelávania zamestnancov verejnej správy. Konferencia podporovaná Univerzitou J. Selyeho dala výnimočnú priležitosť nielen na  výmenu  profesných nápadov a odborných názorov,  ale aj na spoznanie univerzity.
 
Materiály z konferencie sú pristupné na internetovej stránke Pracovnej skupiny Marketingu Maďarskej Akadémie Vied https://marketing.org.hu/hirek-aktualitasok/tudomanyos-hirek/131-trendek-a-nonprofit-marketingben-mta-marketingtudomanyi-albizottsag-workshop-2017-majus-18.
 
 

Táto webová stránka používa súbory cookie na zlepšenie používateľskej skúsenosti a zabezpečenie svojho efektívneho fungovania. Používaním tohto webu súhlasíte s uchovávaním cookies.