Výročná Konferencia Pracovnej skupiny Znalostného manažmentu

Pracovná skupina Znalostného manažmentu Ekonomickej komisie Maďarskej Akadémie Vied (MAV) organizuje svoju každoročnú vedeckú konferenciu znalostného manažmentu. V priebehu posledných 13 rokov dostalo priestor množstvo domácich a zahraničných výskumníkov a prednášajúcich na prezentovanie teoretických a praktických skúsenosti z oblasti znalostného manažmentu. Záujem o danú problematiku nesutále rastie, keďže spoločnosti a organizácie si uvedomujú význam využívania znalostného kapitálu a neustáleho rozvoja, zdieľania a uchovávania vedomostí organizácie. 

Konferencia sa organizuje za podpory UNIVERZITY J. SELYEHO dňa 25. októbra 2017 na Univerzite J. Selyeho v Komárne. 


Téma, ktorá znamená výzvu pre manažment aj v iných podnikových oblastiach je "Priemysel 4.0 - Najnovšia výzva v oblasti znalostného manažmentu". 
Všetkých záujemcov srdečne očakávame! Konferencia je bezplatná, ale podlieha registrácii. Registrovať môžete na nasledujúcom linku: [ mailto: |  ] 

Táto webová stránka používa súbory cookie na zlepšenie používateľskej skúsenosti a zabezpečenie svojho efektívneho fungovania. Používaním tohto webu súhlasíte s uchovávaním cookies.