Medzinárodná vedecká konferencia UJS – Sekcia „Moderné informačno-komunikačné technológie a ich úloha vo vede a vo vzdelávaní”

Na Univerzite J. Selyeho sa v dňoch 12. – 13. septembra 2017 konala Medzinárodná vedecká konferencia s názvom "Hodnota, kvalita a konkurencieschopnosť - výzvy 21. storočia", ktorej úspech  a uznanie rastie z roka na rok a vytvára tak priestor pre širokú a odbornú verejnosť na vzájomnú výmenu výsledkov výskumov a odborných skúseností. Do sekcie „Moderné informačno-komunikačné technológie a ich úloha vo vede a vo vzdelávaní” vied sa prihlásilo 15 účastníkov. Rokovanie sekcie sa uskutočnilo 13. septembra, na ktorom si záujemcovia mohli vypočuť 11 zaujímavých prednášok z oblasti výpočtovej techniky, robotiky, didaktiky matematiky a informatiky, ochrany kultúrneho dedičstva, data mining a geofiziky.

Táto webová stránka používa súbory cookie na zlepšenie používateľskej skúsenosti a zabezpečenie svojho efektívneho fungovania. Používaním tohto webu súhlasíte s uchovávaním cookies.