Výročná Konferencia Pracovnej skupiny Znalostného manažmentu MAV

Pracovná skupina Znalostného manažmentu Ekonomickej komisie Maďarskej Akadémie Vied (MAV) organizovala svoju každoročnú konferenciu dňa 25. októbra 2017 pod názvom "Priemysel 4.0 - Najnovšia výzva v oblasti znalostného manažmentu" na Ekonomickej fakulte Univerzity J. Selyeho v Komárne. Celodenná konferencia po dvoch plenárnych prednáškach pokračovala vo svojej práci v dvoch sekciách. Prednášajúci boli z akademickej pôdy  (zástupcovia univerzít a výskumných ústavov) a odborníci z praxe.  Prednášky sa týkali problematiky teoretických a praktických aspektov, ktoré v dôsledku neuveriteľne rýchleho vývoja digitalizácie, robotov a umelej inteligencie vyžadujú nový spôsob  myslenia, nové stratégie a obchodné modely vo fungovaní organizácií. Na druhej strane účastníci diskutovali o nových požiadavkách kladených na ľudské zdroje, ďalej o potrebách prispôsobiť sa zmeneným podmienkam, budovaniu systému riadenia vedomostí a najmä o zdieľaní a zachovaní vedomostí. Podujatie poskytlo priestor na odbornú diskusiu pre odborníkov a záujemcov a možnosť získať poznatky o nových trendoch  a vývojových tendenciách.

Vysoko kvalitné profesionálne podujatie bolo organizované s podporou vedenia Ekonomickej fakulty Univerzity J. Selyeho, za ktoré sa organizátori, účastníci a Pracovná skupina Znalostného manažmentu Ekonomickej komisie Maďarskej Akadémie Vied (MAV) úctivo ďakujú.

Táto webová stránka používa súbory cookie na zlepšenie používateľskej skúsenosti a zabezpečenie svojho efektívneho fungovania. Používaním tohto webu súhlasíte s uchovávaním cookies.