Logo

Študijný program Ekonomika a manažment podniku

Uplatnenie absolventov  

Absolvent ovláda vedecké metódy základného i aplikovaného výskumu v oblasti ekonomiky a manažmentu podniku. Dokáže definovať problémy, analyzovať ekonomické a manažérske javy a procesy v podniku, zovšeobecňovať získané poznatky a prispievať k rozvoju ekonomickej teórie a manažérskej praxe. Absolvent doktorandského štúdia študijného odboru Ekonomika a manažment podniku získa vzdelanie tretieho stupňa s uplatnením vo výskume (ako výskumník alebo VŠ učiteľ). Absolvent sa uplatní všade, kde je potrebná vedecká práca v oblasti ekonomiky a manažmentu, ako vedúci alebo člen tvorivého tímu vo verejnom alebo súkromnom sektore, v priemysle, v podnikoch z rôznych oblastí výroby a služieb.

Odborová komisia pre doktorandský študijný program Ekonomika a manažment podniku

Členovia Odborovej komisie pre doktorandský študijný program Ekonomika a manažment podniku:

prof. Dr. Mihály Ormos, PhD. - predseda 
prof. Dr. Andrea Bencsik, CSc.
prof. Dr. László Józsa, CSc.
prof. Dr. József Poór, DSc.
Dr. habil. Ing. Péter Karácsony, PhD.
Dr. habil. Renáta Machová, PhD.
doc. PhDr. Ing. Ladislav Mura, PhD.
prof. Ing. Valdimír Gazda, PhD.

Témy dizertačných prác

Témy dizertačných prác na študijnom programe Ekonomika a manažment podniku na akademický rok 2024/2025

Témy dizertačných prác na študijnom programe Ekonomika a manažment podniku na akademický rok 2023/2024.

Témy dizertačných prác na študijnom programe Ekonomika a manažment podniku na akademický rok 2022/2023

Témy dizertačných prác na študijnom programe Ekonomika a manažment podniku na akademický rok 2021/2022

Témy dizertačných prác na študijnom programe Ekonomika a manažment podniku na akademický rok 2020/2021

Témy dizertačných prác na študijnom programe Ekonomika a manažment podniku na akademický rok 2019/2020

Témy dizertačných prác na študijnom programe Ekonomika a manažment podniku na akademický rok 2018/2019

Univerzita J. Selyeho - Selye János Egyetem - J. Selye University

Táto webová stránka používa súbory cookie na zlepšenie používateľskej skúsenosti a zabezpečenie svojho efektívneho fungovania. Používaním tohto webu súhlasíte s uchovávaním cookies.