SLÁVNOSTNÉ ODOVZDÁVANIE DIPLOMOV PROGRAMU EXCELENTNÉHO ŠTIPENDIA PALLAS ATHÉNÉ

Dňa 12. decembra 2022 sa už po piaty krát v aule Konferenčného centra Univerzity J. Selyeho uskutočnilo slávnostné odovzdanie diplomov štipendijného programu Pallas Athéné. Podujatie poctil svojou prítomnosťou okrem prítomného vedenia našej univerzity aj Balázs Kiss, prvý tajomník veľvyslanectva Maďarska v Bratislave.

Podujatie otvoril György Juhász, rektor Univerzity J. Selyeho, privítal štipendistov a prítomných hostí, pričom vo svojom príhovore vyzdvihol dôležitosť talent manažmentu.

Zoltán Dubéczi, hlavný poradca prezidenta Maďarskej národnej banky (MNB), zdôraznil dôležitosť neustáleho vzdelávania, prezentoval vzdelávacie a štipendijné programy MNB a jej podporné aktivity v oblasti vzdelávania v Karpatskej kotline.

Prítomní si mohli vypočuť prednášky pána Kristófa Lehmanna, riaditeľa MNB pre šírenie informácií v oblasti medzinárodnej monetárnej politiky a ekonomickej vedy s názvom „Monetárna politika a korelácie cien aktív” a prednášku pána Márka Sándora, riaditeľa Riaditeľstva riadenia ľudských zdrojov MNB, na tému „MNB ako zamestnávateľ“.

Dekan Ekonomickej fakulty FEI UJS Peter Csiba vo svojom pozdrave poďakoval Nadácii Pallas Athéné Domus Meriti za podporu a povzbudil našich študentov, aby naďalej vynikali v akademickom, vo vedeckom a tiež vo verejnom živote.

Diplomy štipendijného programu Pallas Athéné si vďaka podpore Nadácie Pallas Athéné Domus Meriti mohlo prevziať 40 štipendistov Fakulty ekonomiky a informatiky UJS. Diplomy štipendistom odovzdali pán hlavný poradca MNB Zoltán Dubéczi, rektor UJS György Juhász a dekan FEI UJS Peter Csiba. Za podporu v mene štipendistov poďakovala študentka magisterského štúdia ŠP Ekonomika a manažment podniku Klaudia Balázs.

Imrich Antalík, prodekan pre vedu a výskum FEI UJS, moderátor programu tiež zablahoželal štipendistom a poprial všetkým prítomným veselé prežitie blížiacich sa sviatkov a veľa úspechov aj v novom roku.

Táto webová stránka používa súbory cookie na zlepšenie používateľskej skúsenosti a zabezpečenie svojho efektívneho fungovania. Používaním tohto webu súhlasíte s uchovávaním cookies.