PROMÓCIE

Na Ekonomickej fakulte sa slávnostné odovzdanie diplomov konalo v dňoch 7. a 8. júla v aule konferenčného centra UJS. Na fakulte úspešne ukončilo štúdium a získalo diplom celkovo 187 absolventov (na magisterskom stupni štúdia ukončilo študijný program Ekonomika a manažment podniku 68 študentov a študijný program Riadenie podniku 26 študentov, na bakalárskom stupni štúdia absolvovalo študijný program Ekonomika a manažment podniku 76 absolventov a študijný program Aplikovaná informatika 14 študentov, a ďalší 3 absolventi získali akademický titul PhDr. v rámci úspešného rigorózneho konania).

Vďaka rozsiahlym vývojovým prácam Akademického informačného systému mohli naši študenti popri dvojjazyčnom diplome o ukončení štúdia v slovenskom a anglickom jazyku po prvýkrát prevziať aj dvojjazyčný diplom v slovenskom a maďarskom jazyku.

View the embedded image gallery online at:
https://fei.ujs.sk/sk/archiv/5606-promocie.html#sigProIde778ea5d20

Táto webová stránka používa súbory cookie na zlepšenie používateľskej skúsenosti a zabezpečenie svojho efektívneho fungovania. Používaním tohto webu súhlasíte s uchovávaním cookies.