Workshop pre učiteľov matematiky základných škôl

Dovoľujeme si Vás informovať o workshope primárne pre učiteľov matematiky vyšších ročníkov základnej školy, ktorý je organizovaný vyučujúcim Katedry matematiky Fakulty ekonomiky a informatiky Univerzity J. Selyeho, ktorý sa uskutoční v rámci „ Týždňa vedy a techniky“.

Ešte aj pred online vzdelávaním, ktoré si vynútila epidémia koronavírusu, bola naliehavá potreba na zbierku matematických úloh pre maďarské základné školy na Slovensku, keďže neexistuje centrálna zbierka úloh, ktorá by vyhovovala neustále sa meniacemu učebnému plánu, ktorú by mohli školy používať a centrálne elektronické materiály sú stále dostupné len v národnom jazyku. Z tohto dôvodu bol pripravený webový elektronický systém na zdielanie a riešenie matematických úloh, ktorý môžu bezplatne využívať všetky maďarské základné školy na Slovensku, dostupný na webovom sídle matek.ujs.sk .

V rámci workshopu by sme chceli ukázať pre záujemcov, ako funguje stránka z pohľadu žiaka ako aj učiteľa. Podujatie je bezplatné, ale prosíme Vás, aby ste Vašu účasť nahláste vopred cez dotazník: https://tinyurl.com/matekworkshop.

Miesto konania: budova Fakulty ekonómie a informatiky, Hradná 21, Komárno, miestnosť G110

Dátum: 11.11.2022 (piatok), 13:00

Workshop bude dostupný aj vo forme online prenosu cez video-konferenčný systém univerzity, kliknutím na odkaz:

https://bigbluebutton.ujs.sk/b/mgr-0il-7kv-pvr

 

Táto webová stránka používa súbory cookie na zlepšenie používateľskej skúsenosti a zabezpečenie svojho efektívneho fungovania. Používaním tohto webu súhlasíte s uchovávaním cookies.