Danubius Young Scientist Award 2022 - prestížne ocenenie pre kolegu Mgr. Tibor Zsigmond, PhD.

Cenu „Danubius Young Scientist Award 2022“ vyhlásenú rakúskym Spolkovým ministerstvom školstva, vedy a výskumu a Inštitútom pre dunajský región a strednú Európu získal odborný asistent Katedry manažmentu FEI UJS Mgr. Tibor Zsigmond, PhD.

Tibor Zsigmond obhájil doktorandskú prácu na tému „Procesy organizácie znalostí MSP vo svetle emocionálnej inteligencie a etiky“ v auguste 2021. Za udelenú cenu vďačí najmä uvedenému výskumu a ďalším súvisiacim výskumom na  danú tému.

Cieľom „Ceny Danubius Young Scientist Award“ je podpora výskumu v otázkach súvisiacich s Dunajským regiónom a s vedeckým rastom mladých výskumníkov. Na ocenenie mohli byť nominovaní výskumníci zo všetkých 14 krajín spomínaného regiónu.

Víťazi si ocenenie prevzali na slávnostnej ceremónii 10. novembra v Slovinsku v aule Univerzity v Maribore. Slávnosť bola súčasťou programu Dunajskej rektorskej konferencie, na ktorej sa zúčastnil aj rektor našej univerzity Dr. habil. PaedDr. György Juhász, PhD. Okrem neho sa na slávnostnej ceremónii zúčastnila aj prorektorka pre vzdelávanie a vonkajšie vzťahy, Dr. habil. Ing. Renáta Machová, PhD., ktorá bola zároveň školiteľkou doktorandskej práce oceneného.

Gratulujeme k udeleniu prestížneho ocenenia!

Táto webová stránka používa súbory cookie na zlepšenie používateľskej skúsenosti a zabezpečenie svojho efektívneho fungovania. Používaním tohto webu súhlasíte s uchovávaním cookies.