Education and Training Development for the Treatment of Food Allergies – ETDTFA (ERASMUS+ KA220-HED - Cooperation Partnerships 2022-2-HU01-KA220-HED-000094859)

A Selye János Egyetem Gazdaságtudományi és Informatikai Kara PhDr. Kahler Korcsmáros Enikő, PhD., Dr.habil Ing. Renáta Machová, PhD., PhDr. Seres Huszárik Erika, PhD., PhDr. Tóbiás Kosár Silvia, PhD., valamint PhDr. Gódány Zsuzsanna, PhD. kollégáknak köszönhetően partnerként működik közre az Erasmus+ KA2 Stratégiai partnerségben, melynek célja, hogy megfelelő oktatási rendszer és a támogató hálózat segítségével elősegítse a meglévő ételallergiák és -intoleranciák elfogadását, és rávilágítson a kezelési módok fontosságára. Elengedhetetlen az érintett hallgatók és más fogyasztók bevonása, mert nagyon sokan alábecsülik ennek a betegségnek a jelentőségét, vagy nem tudják elfogadni a kezelési módok fontosságát (pl. az összetevők teljes mellőzése). Éppen ezért a civil szervezetek aktív közreműködésével szemléletformáló megoldást kell kidolgozni. A sikeresen pályázó Budapest Business School (BGE) mellett a stratégiai partnerségben egyetemünkön kívül közreműködik az isztambuli Istambul Medeniyet University, valamint a portoi Universidade Portucalense Infante D. Henrique - Cooperativa De Ensino Superior CRL. A tagok nyitó találkozója 2023. 03.09-10-én került sor Budapesten. A projekt megvalósításának időtartama: 2023.01.01. – 2025.02.28.

erasmus

 

Táto webová stránka používa súbory cookie na zlepšenie používateľskej skúsenosti a zabezpečenie svojho efektívneho fungovania. Používaním tohto webu súhlasíte s uchovávaním cookies.