Výsledok strategickej spolupráce: Otvorenie novej pobočky centra MOL Group v Komárne v spolupráci s Univerzitou J. Selyeho

Univerzita J. Selyeho sa v posledných rokoch stala významným vzdelávacím a vedeckým partnerom skupiny MOL. Na základe tejto spolupráce spoločnosť MOL Group 17. júna otvorila novú pobočku v Komárne. Pobočka, ktorá sa nachádza v budove Central Office, začala svoju činnosť s približne 20 zamestnancami. Skúsení zamestnanci na plný úväzok poskytujú aj mentoring študentom Univerzity J. Selyeho. Niektorí zamestnanci pobočky sa zamestnávajú z trhu práce, väčšina zamestnancov pobočky však bude pochádzať z radov študentov magisterského štúdia fakulty prostredníctvom špeciálneho programu stážistov. Študenti prihlasovali na stáž na základe individuálnej žiadosti a úspešný študenti môžu formálne pracovať ako stážisti až do ukončenia štúdia.

Skupina MOL spolupracuje s univerzitou v Komárne už štyri roky, najmä s Fakultou ekonómie a informatiky. Počas tejto spolupráce zamestnanci skupiny MOL zapojili sa do vypracovania študijných programov do prípravy nových predmetov a zorganizovali pre študentov rôzne stáže v rámci programu Erasmus+ alebo v rámci odbornej praxe študijných programov. K spolupráci prispeli aj odborníci z MOL prostredníctvom vzdelávacích materiálov, projektov, prípadových štúdií a osobných prezentácií, a na jar sa organizovali dni UJS MOL.

V dôsledku toho, mnohí študenti rozhodli vypracovať bakalársku prácu s témou od spoločnosti MOL a niektorí z nich po ukončení štúdia začali v spoločnosti aj pracovať. Preto sa skupina MOL rozhodla založiť novú pobočku, ktorá sa zaoberá s obstarávaním pre celú skupinu MOL,  ktorý sa nachádza vo výbornej lokalite medzi Budapešťou a Bratislavou.

Táto webová stránka používa súbory cookie na zlepšenie používateľskej skúsenosti a zabezpečenie svojho efektívneho fungovania. Používaním tohto webu súhlasíte s uchovávaním cookies.