PROMÓCIA ABSOLVENTOV FAKULTY EKONÓMIE A INFORMATIKY UJS

V dňoch 9. a 10. júla sa uskutočnili v Konferenčnom centre Univerzity J. Selyeho  slávnostné promócie absolventov Fakulty ekonómie a informatiky .

V akademickom roku 2023/2024 slávnostne prevzali diplomy 171 absolventov.

Dňa 9. júla si prevzali diplomy absolventi magisterského a doktorandského štúdia:

Na slávnostnom ceremoniáli boli promovaní: 10 absolventov študijného programu Aplikovaná informatika, 29 absolventov študijného programu Ekonomika a manažment podniku a 2 absolventi rigorózneho konania.

Na slávnostnej promócii boli dvom minuloročným doktorandom odovzdané diplomy potvrdzujúce úspešné ukončenie štúdia.

Dňa 10. júla dopoludnia si prevzali diplomy absolventi študijných programov Ekonomika a manažment podniku, denná forma štúdia (45), Rozvoj vidieka (6) a Obchod a marketing (1) a v popoludní absolventi študijných programov Aplikovaná informatika (44) a Ekonomika a manažment podniku, externá forma štúdia (34). 

Cenu za najlepšiu záverečnú prácu získala Bc. Hajnalka Molnár, a za najlepšiu diplomovú prácu Mgr. Attila Bodnár. Za vynikajúce študijné výsledky bola ocenená Cenou rektora Mgr. Aranka Boros.

Táto webová stránka používa súbory cookie na zlepšenie používateľskej skúsenosti a zabezpečenie svojho efektívneho fungovania. Používaním tohto webu súhlasíte s uchovávaním cookies.