Prednáška doktoranda 1. ročníka Ekonomickej fakulty UJS PhDr. Zsuzsanny Szeiner na vedeckej konferencie usporiadanej na Univerzite v Debrecíne

Na vedeckej konferencii organizovanej Ekonomickou Fakultou  Debrecínskej Univerzity, Celoštátnym Združením HR Profesionálov a Debrecínskeho HR Klubu sa zúčastnila aj poslucháčka doktorandského štúdia našej univerzity. Na vedeckej konferencii a odbornom fóre „Vplyv globalizácie a zmien na funkcie HRM”  usporiadanej 29.septembra  2017 v Debrecíne, v rámci plenárneho zasadnutia a na štyroch odborno-vedeckých a troch doktorandských sekciách sa prezentovalo 49 príspevkov.

Celoštátne Združenie HR Profesionálov v spolupráci s rôznymi maďarskými univerzitami každoročne organizuje svoju výročnú konferenciu.Ekonomickú fakultu Univerzity J.Selyeho reprezentovala PhDr. Zsuzsanna Szeiner, ktorá vystúpila s  prednáškou na tému: „Úloha civilnej  sféry pri zvyšovaní efektívnosti lokálnych samospráv”.

Táto webová stránka používa súbory cookie na zlepšenie používateľskej skúsenosti a zabezpečenie svojho efektívneho fungovania. Používaním tohto webu súhlasíte s uchovávaním cookies.