Education and Training Development for the Treatment of Food Allergies – ETDTFA (ERASMUS+ KA220-HED - Cooperation Partnerships 2022-2-HU01-KA220-HED-000094859)

Fakulta ekonómie a informatiky Univerzity J.Selyeho zásluhou kolegov PhDr. Enikő Kahler Korcsmáros, PhD., Dr.habil.Ing. Renáta Hajabáč Machová, PhD., PhDr. Erika Seres Huszárik, PhD., PhDr. Silvia Tóbiás Kosár, PhD. a PhDr. Zsuzsanna Gódány, PhD. spolupracuje ako partner na strategickom partnerstve Erasmus+ KA2 projekte, ktorého cieľom je, aby zásluhou vhodného vzdelávacieho systému a podpornej siete napomáhal k akceptovaniu potravinových intolerancií a zdôrazňoval význam liečebných metód. Je nevyhnutné zapojiť dotknutých  študentov a ostatných spotrebiteľov, pretože mnohí podceňujú dôležitosť tohto ochorenia, alebo nedokážu akceptovať dôležitosť liečebných metód (napr. úplné vyhýbanie sa alergénov). Preto je potrebné vyvinúť riešenie, ktoré formuje postoje s aktívnou účasťou občianskych organizácií. Okrem Budapest Business School (BGE), ktorý bol úspešným uchádzačom o grant sa na projekte podieľajú okrem našej ištitúcie aj Istambul Medeniyet University z Turecka a Universidade Portucalense Infante D. Henrique - Cooperativa De Ensino Superior CRL z Portugalska. Kick-off meeting sa uskutočnil dňa 09-10.03.2023 v meste Budapest. Doba realizácie projektu: 01.01.2023. – 28.02.2025

erasmus

 

Táto webová stránka používa súbory cookie na zlepšenie používateľskej skúsenosti a zabezpečenie svojho efektívneho fungovania. Používaním tohto webu súhlasíte s uchovávaním cookies.